اطلاعيه راهنماي ارزشيابى اساتيد توسط دانشجو از طريق اينترنت

با توجه به اينكه ارزشيابى اساتيد توسط دانشجويان در محيط اينترنت انجام مي گيرد و تا وقتي كه عمليات ارزشيابي توسط دانشجو به پايان نرسد امكان مشاهده نمرات دانشجو در محيط اينترنت و درنتيجه درخواست تجديد نظر نمره مقدور نمي باشد لذا لازم اسـت كليه دانشجـويان در بازه زماني تعیین شده نسبت به ارزشيابي اساتيد به شرح زير اقدام فرمايند .

1- پس از ورود به محيط اينترنت و وارد كردن كد كاربري و رمز ورود از طريق ستون ارزشيابي ، عمليات ورود اطلاعات ارزشيابي را انتخاب فرماييد تا دروس خود را مشاهده نموده و درس را انتخاب و روي آن كليك نماييد تا فرم ارزشيابي نمايان گردد.

2- در روبروي سوال هاي مندرج ، گزينه مورد نظر خود را جهت ارزشيابي ، انتخاب نماييد .

3- پس از تكميل فرم ارزشيابي ، در قسمت پايين صفحه گزينه تاييد را انتخاب نماييد .

4- در اين حالت درس ارزشيابي شده از مجموعه اوليه به مجموعه دروس ارزشيابي شده منتقل مي گردد .

ضمنا به همين ترتيب براي ساير دروس انتخابي ، عمليات ارزشيابي بايد انجام گيرد تا كليه دروس دانشجو به مجموعه دروس ارزشيابي شده منتقل گردد .

در اين حالت مشاهده نمرات دانشجو  و امكان درخواست تجديد نظر و نمره در صورت نياز مقدور مي باشد . ( بديهي است درخواست تجديد نظر در نمره از تاريخ ثبت اوليه نمره توسط استاد به مدت 5 روز مي باشد . )

پس از پايان ارزشيابي اساتيد امكان چاپ كارت ورود به جلسه امتحان مهيا مي باشد  .

اداره آموزش