etela

آموزشكده فني و حرفه اي سما مشهد در نيمسال دوم سال تحصيلي 94-93 از بين متقاضيان داراي مدرك كارداني در رشته كارشناسي ناپيوسته نقشه برداري به صورت بدون آزمون دانشجو مي پذيرد.

راهنماي ثبت نام كارشناسي ناپيوسته (بدون آزمون) مهندسي نقشه برداري دانشكده فني و حرفه اي سما-مشهد

به اطلاع مي رساند در راستاي تسهيل امور ثبت نام دانشجويان ورودي جديد دانشگاه آزاد اسلامي (دانشكده فني و حرفه اي سما واحد مشهد) و تكريم ارباب رجوع فرآيند ثبت نام در سه مرحله انجام مي شود. لذا خواهشمند است پس از طي مراحل زير جهت قطعي نمودن فرآيند ثبت نام در تاريخ هاي اعلام شده به دانشكده مراجعه فرماييد.

1-مراجعه حضوري به دفتر گروه نقشه برداري (ساعت 10 الي 12 روزهاي غير تعطيل) و تشكيل پرونده اوليه

2-مراجعه به سايت اينترنتي مركز آزمون www.azmoo.org جهت ثبت نام در مقطع كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نقشه برداري كدمحل: 265       كدرشته: 40469

3-متقاضيان جهت ثبت نام قطعي به همراه مدارك ذيل و فرم هاي تكميلي ثبت نام و برگه پيش ثبت نام در سايت مركز آزمون از تاريخ 01/11/1393 به دانشكده سما واحد مشهد مراجعه نمايند.

مدارك مورد نياز:

- اصل مدرك كارداني يا اصل گواهي موقت به همراه اصل ريزنمرات (2 سري تصوير)

- اصل شناسنامه (2 سري تصوير از كليه صفحات)

- اصل كارت ملي (2 سري تصوير پشت و رو)

- عكس 3*4 به تعداد 6 قطعه (مشمولين نظام وظيفه 12 قطعه)

- دارندگان اصل كارت پايان خدمت يا معافيت دائم قانوني (1 سري تصوير پشت و رو)

- اصل گواهي عكسدار مربوط به موافقت يا ادامه تحصيل كاركنان رسمي شاغل در نيروهاي مسلح

- سفته به مبلغ 10,0000,000 ريال جهت متقاضياني كه فاقد اصل مدرك كارداني مي باشند.

تذكرات مهم:

-كليه متقاضيان داراي مدرك كارداني مصوب وزارت علوم، تحقيقات و فناوري يا دانشگاه آزاد مي توانند براي مقطع كارشناسي ناپيوسته اين رشته ثبت نام نمايند.

-شهريه ثابت و متغير براي تحصيل در اين مقطع مطابق شهريه مصوب دانشگاه آزاد اسلامي براي مقطع كارشناسي ناپيوسته خواهد بود.

-مدرك نهايي دانشجو با نام و مجوز دانشگاه آزاد اسلامي واحد تايباد صادر خواهد گرديد.

-كليه مراحل ثبت نام، تحصيل و فراغت از تحصيل دانشجو در محل آموزشكده فني سما واحد مشهد صورت مي پذيرد و دانشجو هيچ نياز براي مراجعه به واحد صادر كننده مدرك (دانشگاه آزاد واحد تايباد) نخواهد داشت.

-پرداخت شهريه ثابت، هزينه خدمات آموزشي و حق بيمه جهت انجام مراحل بعدي الزامي است.

* پس از ثبت نام و انتخاب واحد در صورت انصراف از تحصيل هزينه انصراف از تحصيل (طبق ضوابط امور مالي به شرح ذيل اخذ خواهد  شد:

-انصراف تا قبل از شروع كلاس ها هزينه اي نخواهد داشت و قبل از يك ماه از شروع كلاس ها 50 درصد هزينه انصراف و در صورت گذشت بيش از يك ماه از شروع كلاس ها هزينه انصراف به صورت كامل (يك و نيم برابر شهريه ثابت) اخذ خواهد شد.

جهت هرگونه سوال در رابطه با امور ثبت نام مي توانيد با شماره تلفن 09151330617 – محمد اميدوار (كارشناس گروه
نقشه برداري) تماس حاصل نماييد.