جمعه, 10 فروردين 1403

etelaiye-mali

پرداخت بدهي قبلي و شهريه ثابت جهت مجاز شدن براي انجام انتخاب واحد:

از آنجا كه مقرر گرديده است از نيمسال دوم سال تحصيلي94-93 ،دانشجويان گرامي  قبل از انجام انتخاب واحد اقدام به واريز شهريه ثابت نمايند، خواهشمند است حداكثر تا 72 ساعت مانده به  آغاز رسمي بازه انتخاب واحد، در خصوص واريز بدهي قبلي و مبلغ شهريه ثابت خود اقدام فرمايند تا مجاز به انجام انتخاب واحد گردند.

ضمناً مبلغ قابل پرداخت هر دانشجو پس ازپايان امتحانات، درپورتال دانشجويي وي، قسمت عمليات شهريه، كارنامه مالي ترم آخر،انتهاي جدول قابل مشاهده مي باشد ودانشجويان محترم موظفند شخصاً با كد كاربري و رمز عبور خود وارد پورتال دانشجويي خود شده و ازمبلغ قابل پرداخت اطلاع حاصل فرمايند.

توصيه مي شود با توجه به شلوغي شعب بانكي در ايام مذكور،با فعال نمودن رمز دوم عابر بانك خود، از روش پرداخت اينترنتي وجه (پورتال دانشجويي:عمليات شهريه: پرداخت الكترونيكي از حساب دانشجو به حساب دانشگاه) استفاده نمايند تا علاوه بر معطل نشدن در شعب بانك، وجه پرداخت شده فوراً  به حساب دانشجو منظور و مجاز به انتخاب واحد گردند.

در صورت تمايل به واريز از طريق بانك، شماره حساب آموزشكده(بانك ملي) حساب سيباي: 0106200620009 به نام آموزشكده سما مي باشد و شناسه بانكي 13رقمي هر دانشجو نيز در صفحه اول پورتال دانشجويي و همچنين در پشت كارت دانشجويي قابل مشاهده است.در صورت واريزاز طريق بانك، مبلغ در روز بعد وارد كارنامه مالي دانشجو شده و رفع اشكال صورت مي گيرد.