سه شنبه, 04 ارديبهشت 1403

قابل‌ دانشجويان برادري كه از معافيت تحصيلي نظام وظيفه برخوردار هستند با توجه به بخشنامه شماره 97/5/2/3/1923 مورخ 5/10/1397 معاونت وظيفه عمومي خراسان رضوي ، كل سنوات اعطايي به دانشجو درمقطع كارداني پيوسته پس از سپري شدن 5/2 نيمسال از تحصيل حداكثر 2 ترم تحصيلي طبق توضيحات ذيل ميباشد وامكان اعطاي سنوات ترم سوم (فرجه معرفي) وجود نخواهد داشت:

1-        تعداد سنوات مجاز دانشجودر مقطع كارداني پيوسته 5 ترم (5/2 سال )مياشد .

2-     پس از سپري شدن 5 ترم ودرصورت عدم فارغ التحصيلي دانشجو ، جلوي انتخاب واحد دانشجو گرفته شده ودانشجو ميبايست درخواست كميسيون موارد خاص سنوات را به قسمت آموزش داده وپس از دريافت مجوز كميسيون به قسمت اموردانشجويي مراجعه كرده و با اخذ نامه به پليس +10 جهت اخذ مجوز سنوات تحصيلي اقدام كند .

تذكر مهم 1: با توجه به تذكر 3 بخشنامه شماره 96/5/1923 مورخ 30/07/1396 ، مهلت زماني انجام فرايند ( درخواست كميسيون موارد خاص ، دريافت پاسخ كميسيون و اخذ مجوز نظام وظيفه )به سه ماه (3 ماه ) تقليل پيدا كردهاست و پس از سپري شدن اين مدت ديگر امكان طرح در كميسيون و اخذ مجوز سنوات وجود نخواهد داشت .

تذكر مهم 2: به دانشجويان مشمول كه 5ترم گذرانده(ترمهاي تابستاني جزو سقف 5ترم محاسبه نميشود )وهنوز فارغ التحصيل نشده‌اند درصورت داشتن شرايط ذيل حداكثر 2ترم ( 2 ترم مجوزسنوات عادي) ازطريق پليس +10 به شرح ذيل اعطا خواهد شد:

الف - دانشجوياني كه پس از سپري شدن سنوات عادي ( 5 ترم ) هنوز فارغ التحصيل نشده اند و تعداد واحد كل گذرانده شده آنها حداقل 40 واحد درسي باشد با درخواست كميسيون موارد خاص و اخذ مجوز 1 نيمسال سنوات تحصيليدريافت خواهند كرد .و اخذ مجوز سنوات بعدي مشروط به گذراندن حداقل 15 واحد درسي درسنوات ترمي اوليه اخذشده ميباشد .( اخذ مجوز سنوات درمورد اين دانشجويان به صورت مرحله اي و ترم به ترم وبه شرط گذراندن حداقل 15 واحد در نيمسال ارفاقي اوليه خواهد بود )درغير اينصورت دانشجواخراجي بوده وبايد به خدمت سربازي اعزام گردد.

ج - درصورتي كه دانشجويي با اخذ 2 ترم سنوات طبق بند الف ، هنوز واحد باقي مانده داشته باشد ديگر سنوات جديدي به دانشجو اعطا نشدهو حق ادامه تحصيل نداشته و به عنوان دانشجوي اخراجيمحسوب خواهد گرديد .