چهارشنبه, 29 خرداد 1398

جلسه پرسش و پاسخ کارکنان و کادر هیأت علمی آموزشکده سما مشهد با سرپرست مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد مشهد به منظور برقراری ارتباط هر چه بیشتر با مدیران و بررسی مشکلات و معظلات موجود، جلسه پرسش و پاسخ کارکنان و اعضای هیأت علمی آموزشکده با حضور دکتر کبیری معاون دانشگاه و سرپرست مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد مشهد در مورخ یکشنبه 98/02/29 در محل اتاق جلسات این مرکز برگزار گردید.

photo 2019 05 22 14 30 24

photo 2019 05 22 14 30 46

همزمان با فرا رسیدن سالروز ولادت با سعادت کریم اهل بیت حضرت امام حسن بن علی (ع) مراسم جشن باشکوهی به همت مدیریت فرهنگی آموزشکده روز سه شنبه مورخ 98/02/31 در محل لابی آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد برگزار گردید.
در این مراسم که با حضور پر شور دانشجویان همراه بود، با دعوت از گروه سرود پیش دبستانی و دبستان سما 1 این گروه به اجرای چند قطعه زیبای مذهبی پرداختند که به شادی و سرور محفل عید افزود.

photo ۲۰۱۹ ۰۵ ۲۱ ۱۴ ۲۴ ۳۲ 2

با هدف آشنایی با تجهیزات و امکانات سازمان نقشه برداری شمال شرق کشور جمعی از دانشجویان گروه نقشه برداری آموزشکده سما با همراهی دکتر سید محمد هاشمی استاد درس فتوگرامتری درمورخ سه شنبه 98/02/31 از این مرکز بازدید بعمل آوردند.
در ابتدای بازدید مهندس حائری مسئول پردازش سازمان نقشه برداری بازدیدکنندگان را با تجهیزات و نقشه های هوایی موجود در آرشیو آشنا نمودند ، معرفی و آشنایی با سیستم اطلاعات و موقعیت مکانی آخرین قسمت از این بازدید علمی بود.

photo ۲۰۱۹ ۰۵ ۲۱ ۱۴ ۲۴ ۴۵

photo ۲۰۱۹ ۰۵ ۲۱ ۱۴ ۲۴ ۴۵ 2

به همت مدیریت پژوهشی آموزشکده سما دوره آموزشی کاربردی آشنایی با دوربین توتال استیشن طی 4 جلسه به مدت 16 ساعت و با حضور 25 نفر از اساتید و دانشجویان آموزشکده سما و دانشجویانی از دانشگاه های پیام نور و علمی کاربردی در محل آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد برگزار گردید. طی این دوره با دعودت از مهندس بخته کارشناس ارشد سازمان قطار شهری شهرداری مشهد ایشان ضمن معرفی مدلهای مختلف این دستگاه شرکت کنندگان را با قابلیت های اصلی دوربین های توتال استیشن، روشهای پیاده سازی عوارض و نقشه برداری و همچنین برنامه های اندازه گیری ، شیوه تبادل اطلاعات بین دوربین و کامپیوتر و شیوه کار با دستگاه آشنا نمودند.

photo 2019 05 22 14 13 00

به مناسبت روز بزرگداشت حکیم نام آور ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت زبان فارسی مراسم نقاله و شاهنامه خوانی به همت مدیریت فرهنگی در محل لابی آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد برگزار گردید.
در برنامه دیگر جمعی از دانشجویان به همراهی استاد درس فارسی دکتر مجتبی گلی از اعضای هیأت علمی گروه عمومی آموزشکده سما با حضور در آرامگاه فردوسی نام و یاد این شاعر بزرگ را گرامی داشتند.

photo 2019 05 19 08 58 55

ادامه مطلب...

به مناسبت گرامیداشت هفته معلم و با حضور معاون محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد و سرپرست مرکز آموزشی و فرهنگی سما جناب آقای دکتر کبیری و همچنین جمعی از مسئولین آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد از اساتید و کادر هیأت علمی آموزشکده با اهداء شاخه گل تقدیر بعمل آمد.