جمعه, 10 فروردين 1403

به گزارش روابط عمومي سما مشهد سومين المپياد ورزشي دانشجویان دخترآموزشكده هاي سما دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي در رشته هاي ورزشي  والیبال، بدمينتون وآمادگي جسماني با شركت  70 نفر به ميزباني مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد با شناخت تيم هاي برتر به كار خود پايان داد  .

به گزارش روابط عمومي سما مشهد: مرتضي علوی ریيس آموزشکده فنی و حرفه ای سما مشهد  درمراسم اختتاميه اين مسابقات  كه با حضور جمعي از مسئولين سما ، سرپرستان ، مربيان و داوران اين مسابقات درسالن شهيد جوانمرد قصاب واحد مشهد برگزار شد، ضمن خير مقدم ، برگزاري مسابقات ورزشي را باعث  ايجاد شور ونشاط  دربين دانشجويان دانست و گفت : جدا ازمساله رقابت ورزشي، بوجود آمدن دوستي‌ها وهمدلي ها در اين مسابقات ارزشمند است .

اين مسابقات كه با حضور 5 تيم از واحدهاي مشهد، نيشابور، سبزوار، تربت حيدريه و قوچان برگزار شد ، در بخش آمادگي جسماني كه با حضور 20 ورزشكار همراه بود، ساناز ميرزا جامي و شراره ملك از آموزشكده سمامشهد به ترتيب مقام هاي اول ودوم را كسب كردند و مهسا اميري از سما قوچان سوم شد .

مسابقات بدمينتون كه با حضور 13 ورزشكار و بصورت انفرادي آزاد در جدول تك حذفي برگزار شد، فائقه بقايري از واحد مشهد مقام اول را كسب كرد  و الهام رحيم مزوجي از واحد قوچان دوم شد و معصومه نبوي از سبزوار و منصوره آقا فخرآبادي از واحد قوچان بطور مشترك مقام سومي را بدست آوردند .

مسابقات واليبال سومین المپياد ورزشي دانشجویان دخترآموزشكده هاي سما خراسان رضوي نيز كه با شركت 4 واحد مشهد ، سبزوار ، نيشابور و قوچان برگزار شد ، تيم واليبال سما مشهد ، قهرماني را به خود اختصاص داد و سما سبزوارنايب قهرمان شد وسما نيشابور نيز به سومي اكتفا كرد .

در پايان اين مراسم كه در سالن ورزشي شهيد جوانمرد قصاب برگزار شد ، تيم هاي برگزيده  و بازيكنان برتر هر رشته ورزشي كاپ قهرماني ولوح تقدير خود را از مسئولين دانشكده سما و وسرپرستان فني تيم ها دريافت نمودند . سرپرستان تيم هاي سما مشهد ، سبزوار و نيشابور نيز با اهداي كاپ تقدير شدند .

اين دوره از مسابقات در روزهای 5 و 6 مردادماه به میزبانی مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد برگزار شد.

LostFile JPG 470208

LostFile JPG 475648