اولین همایش آشنایی با رشته ورزشی آفرود در آموزشکده سما مشهد برگزار شد. به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و با هدف معرفی و آشنایی دانشجویان و علاقه مندان به رشته آفرود همایش یک روزه به همت گروه مکانیک ، مدیریت پژوهشی و با همکاری کمیته آفرود و هیأت موتورسواری استان خراسان رضوی روز دوشنبه مورخ 98/09/25 در محل آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد برگزار گردید.
در این مراسم با دعوت از مسئول آموزش کمیته آفرود هیأت اتومبیرانی خراسان رضوی ایشان طی پخش اسلاید و کلیپ برگزاری مسابقات این رشته به معرفی و آموزش بخشهای مختلف در مسابقات آفرود و همچنین تجهیزات ایمنی و استانداردهای بین المللی خودروها جهت شرکت در این مسابقات و سبک های برگزاری آن مطالبی را ارائه نمودند.
در پایان این همایش شرکت کنندگان از نزدیک با خودروها و تجهیزات این سبک از اتومبیلرانی آشنا شدند.

samamashhad 1576501147 3

samamashhad 1576501147 1