جمعه, 31 فروردين 1403

بدينوسيله به اطلاع خواهران علاقمند به رشته بدمينتون ميرساند تربيت بدني دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در نظر دارد يك دوره مسابقات بدمينتون بين دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، گلبهار و آموزشكده سما از سري مسابقات درون واحدي برگزار نمايد. علاقمندان ميتوانند با در نظر گرفتن شرايط ذيل در اين مسابقات شركت نمايند. قابل ذكر است به كليه شركت كنندگان در اين مسابقات پيراهن ورزشي و نفرات برتر علاوه بر حكم قهرماني، شانس عضويت در تيم دانشگاه جهت مسابقات منطقه اي را به دست خواهند آورد.

شرايط ثبت نام :

1-     ارائه كارت دانشجويي معتبر

2-     دانشجويان بايستي دانشجوي دانشگاه  آزاد اسلامي واحد مشهد، گلبهار و آموزشكده سما باشند.

3-     تاريخ مسابقه: پنج شنبه 94/9/5 ---- ساعت : 17/30

4-     مكان مسابقه: قاسم آباد – دانشكده فني مهندسي گروه تربيت بدني – سالن شهيد جوانمرد قصاب

5-     تلفن تماس: 36635245

اداره  فوق برنامه تربيت بدني