دانشجويان محترمي  كه متقاضي  ميهماني  به ساير واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي و آموزشكده هاي سما كشور و مراكز آموزش عالي كشور در ترم دوم سال تحصيلي 1395/96 ميباشند لازم است به شرح ذيل عمل نمايند:

1-      مطالعه بخشنامه جديد نقل وانتقالات ضميمه و اطمينان از وجود رشته و مقطع تحصيلي دانشجو در شهر مورد تقاضا از طريق تماس تلفني با واحد مقصد

2-      توجه به اين نكته كه رشته دانشجو در شهر مقصد در آموزشكده سما داير است يادر واحد دانشگاه آزاد اسلامي

3-     مراجعه به سامانه جديد نقل و انتقالات دانشگاه آزاد اسلامي‌‌ به‌ آدرس www.monada.iau.ir

از تاريخ  95/09/15 الي 95/09/30 و مطالعه بخشنامه  نقل و انتقالات وثبت  تقاضاي ميهماني (با دقت به اين نكته كه  رشته مورد تقاضا ي دانشجو بايد حتما در آموزشكده سما يا واحد شهر مورد نظر موجود باشد) خويش و دريافت كد رهگيري ثبت نام.

بديهي است مهلت مذكور به هيچ عنوان تمديد نخواهد گرديد.

دانلود بخشنامه جديد نقل و انتقالات دانشجويي سال 95

امور دانشجويي آموزشكده فني وحرفه اي سما