تابلو اعلانات آموزش

#اطلاعیه_شروع_امتحانات
#نیمسال_اول_1400-1399

به استحضار می رساند پیرو مصوبه سازمان مرکزی
⭕️ پایان کلاس ها برای دانشجویان ورودی ماقبل ۹۹ مورخ ١٣٩٩/١٠/١٨ و برای دانشجویان ورودی ۹۹ مورخ ١٣٩٩/١١/١٦ می باشد.

⭕️ شروع امتحانات برای کلیه دانشجویان ١٣٩٩/١١/١٨می باشد.

⭕️ لازم به ذکر است بازه زمانی ١٣٩٩/١٠/١٨ لغايت ١٣٩٩/١١/١٨ برای دانشجویان ورودی ماقبل ۹۹ می تواند به عنوان زمان برگزاری کلاس های جبرانی و رفع اشکال توسط اساتید محترم در نظر گرفته شود.

photo 2020 09 06 13 22 11

🔴🔴🔴🔴

قابل توجه کلیه دانشجویان محترم

پیشاپیش ضمن تبریک آغاز ترم تحصیلی جدید

به اطلاع می رساند حسب تاخیر در اعلام نتایج کنکور و ثبت نام ورودی های جدید، و نیز در جهت هماهنگی و انسجام‌بخشی در شروع برنامه ترم تحصیلی با سایر واحدهای دانشگاهی،

بر این اساس تغییرات برنامه زمانبندی انتخاب واحد طی هفته آینده نهایی و اطلاع رسانی خواهد شد.

ضمن سپاس از همراهی شما عزیزان ، آرزوی موفقیت و سربلندی کلیه دانشجویان ارجمند را از خداوند متعال خواستاریم

--------------------------------------------------------------

96f744

به اطلاع كليه دانشجويان محترم مي رساند: كليه امتحانات دانشگاه كه در مورخ 15 ديماه لغو گرديده بود، در تاريخ 28 ديماه مجددا در همان ساعات قبلي برگزار خواهد شد. لازم است دانشجويان عزيز برنامه ريزي لازم را انجام دهند.

etelaiye mohem fori

دانشجويان عزيز با توجه به برگزاري تمامي امتحانات به صورت مجازي، هرچه سريعتر براي فعال شدن سامانه امتحانات جديد مجازي، كارت ورود به جلسه امتحانات جديد را مجددا از پورتال دانشجويي خود چاپ بگيريد.

با توجه به برگزاري مجازي كليه امتحانات اين نيم سال، چاپ مجدد كارت ورود به جلسه الزامي مي باشد . بديهي است در صورت عدم چاپ كارت ورود به جلسه جديد سامانه امتحان براي داتشجو فعال نمي گردد . لازم به ذكر است نياز به چاپ كاغذي كارت ورود به جلسه نمي باشد و با گوشي مي توان كارت ورود به جلسه را فعال نمود .

دانلود روزشمارامتحانات (نيمسال اول 99-98)

همچنين آیین نامه و مقررات برگزاری امتحانات را جهت اطلاع در ادامه مشاهده نمایید..

قوانين جديد:

1- با توجه به دستور العمل دانشگاه نوشتن نام ونام خانوادگي دانشجو در ذيل امضا  صورت جلسه امتحاني ضروري ميباشد.

2-همراه داشتن کارت ورودبه جلسه امتحان عکس دار وکارت شناسايي معتبر در کليه امتحانات پايان ترم الزامي است.

قوانين آموزشي:

1-غيبت در جلسه امتحان تا سه درس موجب حذف آن درس يا دروس خواهد شد.

2-حداقل نمره قبولي در هر درس 10 و استثنائاً درس آشنائي با قرآن 12 مي باشد.

3-چنانچه دانشجو چند بار در يك درس مردود گردد نمره مردودي بار دوم به بعد بلا اثر مي گردد.

4-ميانگين نمرات دانشجو در هر نيمسال نبايد كمتر از 12 باشد در غير اينصورت مشروط محسوب خواهد شد.

قوانين كلي:

1-همراه داشتن کيف،کتاب وجزوه و...در جلسه امتحان اکيدا ممنوع مي باشد.

2-همراه داشتن هرگونه يادداشت وجزوه حتي اگر مربوط به درس نباشد تقلب محسوب مي شود.

3-حداقل 15 دقيقه قبل از امتحان در محل حضور داشته باشيد .(به محض توزيع سوالات امتحاني از ورود دانشجو به جلسه امتحان جلوگيري خواهد شد.)

4-با توجه به شماره صندلي اعلام شده در هر امتحان در صندلي مربوط به خود مستقر شويد در غير اين صورت  غايب محسوب خواهيد شد .

5-چنانچه در هر جلسه امتحان ليست حضور وغياب را امضا ننماييد غايب محسوب وعواقب آن به عهده دانشجو مي باشد.ضمنا نوشتن نام نام خانوادگي

در ذيل امضا الزامي مي باشد .

6-پس از ورود به جلسه امتحان مجوز خروج از جلسه رانداريد.

7-داشتن تلفن همراه در جلسات امتحاني چه خاموش وچه روشن تقلب محسوب وصورت جلسه خواهد شد.