جمعه, 31 فروردين 1403

این اردو ویژه دانشجویان ورودی نیمسال اول 94 و همراه با برنامه های شاد و متنوع و در پايان صرف ناهار در كنار دوستان می باشد.

کلیه دانشجويان ورودي 94 آموزشكده سما می بایست جهت ثبت نام در اردو به سامانهsamareg.ir  مراجعه وكدرهگيري ثبت نام خويش را دريافت نمایند، دانشجویانی که موفق به ثبت نام شده اند در روز جمعه مورخ 1394/07/17 از ساعت 7/30 صبح به محل آموزشكده سما در ساختمان الهيه مراجعه نموده و پس از دريافت كارت شناسایی دانشجويي جهت حضور در محل مراسم، سوار سرویس های رزرو شده خواهند شد.

حضور دانشجويان  ورودي 94 در اين اردو الزامي ميباشد، هزینه اردو قبلا از طریق آموزشکده پرداخت شده و شرکت در اردو رایگان می باشد.

مكان : اردوگاه شهيد هاشمي نژاد

زمان اردو : روز جمعه مورخ 1394/07/17

سرويس اياب وذهاب جهت رفت وبرگشت دانشجويان در محل درب آموزشكده سما مهيا ميباشد .

حضور دانشجويان  ورودي 94 در اين اردو الزامي ميباشد.

(حركت به سمت اردوگاه همزمان و توسط اتوبوسهاي آموزشكده از محل درب  آموزشكده سما الهيه  در ساعت  8/00  صبح روز جمعه مورخ 1394/07/17 انجام خواهد شد)