در ادامه فعالیتهای گرامیداشت هفته پژوهش ، سمینار معرفی و کاربردهای سیستم عامل میکروتیک جهت دانشجویان علاقمند به این فناوری در آموزشکده فنی و حرفه ای سما برگزار گردید.
سرکار خانم مهندس رحیمی خوش مدرس دوره از طریق اسلاید به معرفی روتر میکروتیک ، قابلیتهای کاربردی و محیطهای که می توان از این فناوری استفاده نمود پرداختند.
لازم به ذکر است میکروتیک از سال ۱۹۹۵ فعالیت خود را در عرصه صنعت فناوری اطلاعات با ارائه راه حل های سرویس دهنگان اینترنت بیسیم (WISP) در کشور لاتویا ( لتونی ) آغاز و همچنین در سال ۱۹۹۶ با انجام پروژه های وایرلس در نقاط مختلف جهان به کار خود ادامه داد تا در نهایت در سال ۱۹۹۷ سیستم عاملی جهت راه حل های مسیریابی و شبکه های بی سیم را با قابلیت های فراوان و شگفت انگیزی به نام RouterOS تولید نمود.