چهارشنبه, 01 خرداد 1398

با هدف آشنایی با تجهیزات و امکانات سازمان نقشه برداری شمال شرق کشور جمعی از دانشجویان گروه نقشه برداری آموزشکده سما با همراهی دکتر سید محمد هاشمی استاد درس فتوگرامتری درمورخ سه شنبه 98/02/31 از این مرکز بازدید بعمل آوردند.
در ابتدای بازدید مهندس حائری مسئول پردازش سازمان نقشه برداری بازدیدکنندگان را با تجهیزات و نقشه های هوایی موجود در آرشیو آشنا نمودند ، معرفی و آشنایی با سیستم اطلاعات و موقعیت مکانی آخرین قسمت از این بازدید علمی بود.

photo ۲۰۱۹ ۰۵ ۲۱ ۱۴ ۲۴ ۴۵

photo ۲۰۱۹ ۰۵ ۲۱ ۱۴ ۲۴ ۴۵ 2

به همت مدیریت پژوهشی آموزشکده سما دوره آموزشی کاربردی آشنایی با دوربین توتال استیشن طی 4 جلسه به مدت 16 ساعت و با حضور 25 نفر از اساتید و دانشجویان آموزشکده سما و دانشجویانی از دانشگاه های پیام نور و علمی کاربردی در محل آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد برگزار گردید. طی این دوره با دعودت از مهندس بخته کارشناس ارشد سازمان قطار شهری شهرداری مشهد ایشان ضمن معرفی مدلهای مختلف این دستگاه شرکت کنندگان را با قابلیت های اصلی دوربین های توتال استیشن، روشهای پیاده سازی عوارض و نقشه برداری و همچنین برنامه های اندازه گیری ، شیوه تبادل اطلاعات بین دوربین و کامپیوتر و شیوه کار با دستگاه آشنا نمودند.

photo 2019 05 22 14 13 00

به مناسبت روز بزرگداشت حکیم نام آور ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت زبان فارسی مراسم نقاله و شاهنامه خوانی به همت مدیریت فرهنگی در محل لابی آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد برگزار گردید.
در برنامه دیگر جمعی از دانشجویان به همراهی استاد درس فارسی دکتر مجتبی گلی از اعضای هیأت علمی گروه عمومی آموزشکده سما با حضور در آرامگاه فردوسی نام و یاد این شاعر بزرگ را گرامی داشتند.

photo 2019 05 19 08 58 55

ادامه مطلب...

به مناسبت گرامیداشت هفته معلم و با حضور معاون محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد و سرپرست مرکز آموزشی و فرهنگی سما جناب آقای دکتر کبیری و همچنین جمعی از مسئولین آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد از اساتید و کادر هیأت علمی آموزشکده با اهداء شاخه گل تقدیر بعمل آمد.

طی مراسمی و به مناسبت گرامیداشت روز روانشناس و مشاوره از زحمات و خدمات ارزشمند همکاران واحد مشاوره آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد تقدیر بعمل آمد.

برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان به همت کانون فرهنگی بسیج دانشجویی و همکاری دفتر فرهنگ آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد