سه شنبه, 02 بهمن 1397

ertebat riasatt

ruzshomar

برگزاری مراسم شب یلدا، جمعی از دانشجویان رشته معماری آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد

2018 12 25 110738

به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری مسابقه کتابخوانی مبحث 4 مقررات ملی ساختمان و مقررات ملی در خصوص طراحی معماری در آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد برگزار شد.

در ادامه فعالینهای هفته پژوهشی و با هدف آشنایی دانشجویان با روشهای مختلف نفوذ و هک در سیستم های کامپیوتری ، آشنایی با تست نفوذ و انواع آن و همچنین معرفی انواع متولوژی نفوذ در شبکه سمینار یک روزه ای در آموزشکده فنی و حرفه ای سما مشهد برگزار گردید.
جناب آقای مهندس خبیر سخنران این مراسم در ادامه به معرفی انواع هکرها(کلاه سفید و کلاه سیاه و کلاه خاکستری ) و روش های هک (باج افزارها - سخت افزارهای که کیبورد و موس بی سیم را شنود می کنند) و روش های مقابله با هک شدن. و همچنین معرفی سیستم عامل هایی برای هک مانند کالی لینوکس پرداختند.

آیین جشن و بزرگداشت روز دانشجو روز سه شنبه 20 آذر ۹۷ و با حضور جناب آقای دکتر کبیری سرپرست دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد مشهد ، ریاست ، معاون آموزشی و جمعی از اساتید آموزشکده سما و با استقبال حداکثری دانشجویان برگزار گردید.. در ابتدای مراسم دکترکبیری ضمن تبریک این روز به دانشجویان در سخنانی روز دانشجو را به عنوان پیوند بین تخصص و تعهد نام برد و عنوان کرد و افزود: دانشجویان امید و آینده کشور هستند.
در ادامه مراسم: دکتر رئوف شیبانی ریاست آموزشکده سما ضمن تبریک این روز فرخنده به دانشجویان و حاضرین در مراسم، گزارش تکمیلی در خصوص فعالیتها و آمار کلی دانشجویان در آموزشکده سما ایراد نمودند.
وی با اشاره به امکانات موجود در آموزشکده سما افزود: این مرکز جهت ورود دانشجویان به مرحله عمل گرایی با توجه به امکانات و تجهیزات آموزشی در میان آموزشکده های سطح کشور در جایگاه خاصی قرارا دارد.
رئوف شیبانی در ادامه سخنان خود به این نکته اشاره نمود که عمل گرایی برای آینده شغلی دانشجویان در آموزشکده سما می تواند آورده بیشتری نسبت به علم آموزی داشته باشد. ایشان دیدگاه اصلی آموزشکده و تلاش اساتید را در جهت تربیت تکنیسین متخصص و صوق دادن دانشجویان به سمت عملگرایی در بازار و ایجاد شوق و اشتیاق در بازار کار دانست.
پخش نماهنگ مذهبی، اجرای تأتر و شعبده بازی و تقدیر از دانشجویان ممتاز علمی در سال تحصیلی 97-96 از دیگر برنامه های مفرح و شاد این مراسم بود.

در ادامه فعالیتهای گرامیداشت هفته پژوهش ، سمینار معرفی و کاربردهای سیستم عامل میکروتیک جهت دانشجویان علاقمند به این فناوری در آموزشکده فنی و حرفه ای سما برگزار گردید.
سرکار خانم مهندس رحیمی خوش مدرس دوره از طریق اسلاید به معرفی روتر میکروتیک ، قابلیتهای کاربردی و محیطهای که می توان از این فناوری استفاده نمود پرداختند.
لازم به ذکر است میکروتیک از سال ۱۹۹۵ فعالیت خود را در عرصه صنعت فناوری اطلاعات با ارائه راه حل های سرویس دهنگان اینترنت بیسیم (WISP) در کشور لاتویا ( لتونی ) آغاز و همچنین در سال ۱۹۹۶ با انجام پروژه های وایرلس در نقاط مختلف جهان به کار خود ادامه داد تا در نهایت در سال ۱۹۹۷ سیستم عاملی جهت راه حل های مسیریابی و شبکه های بی سیم را با قابلیت های فراوان و شگفت انگیزی به نام RouterOS تولید نمود.

به منظور آشنایی دانشجویان با انواع انرژی های تجدی پذیر ، مزایا و معایب استفاده از این نوع انرژی، سمینار یک روزه به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش در آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد برگزار گردید.
جناب آقای دکتر مومنی مدیر گروه رشته برق آموزشکده سما سخنران این دوره به تغییر رویکرد جهان در تولید انرژی برق از طریق انرژی های فسیلی با توجه به عوارض زیست محیطی بسیار زیاد اشاره کرد و افزود: تولید برق از انرژی های پاک افزایش یافته است و تمایل تمامی کشورهای دنیا به سمت استفاده از انرژی های تجدید پذیر در حال گسترش می باشد.
ایشان در ادامه این سمینار از طریق اسلاید به معرفی انرژی های تجدید پذیر شامل: انرژی باد، خورشیدی ، زمین گرمایی و ...پرداختند.