• به گزارش روابط عمومي آموزشکده سما با هدف معرفی مزایای استفاده از اینگونه نرم افزارها ، نحوه استفاده در کسب و کارهای مختلف و همچنین روشهای نوین ارائه خدمات مبتنی بر استفاده گسترده از نرم افزارهای کسب و کار به دانشجویان و به همت مدیریت پژوهشی و همکاری گروه کامپیوتر آموزشکده سما سمینار یک روزه در مورخ یکشنبه 28/09/95 برگزار گردید.
    آقای مهندس ابراهیم زاده عضو هیأت علمی گروه کامپیوتر آموزشکده سما بعنوان مدرس این دوره در سخنانی از روی اسلاید به معرفی ومزایای رایج استفاده از اینگونه نرم افزارها پرداخت و افزود: ا مروزه بهره مندی از ابزارهای نرم افزاری برای کسب و کارهای کوچک امری ساده محسوب می‌شود و همچنین دسترسی به فن آوری که در گذشته دور از دسترس بود را ساده کرده‌اند. این نرم افزارها نه تنها یک مزیت رقابتی هستند بلکه موجب صرفه جویی در پول و زمان می‌شوند. در عین حال با حذف هرگونه خطای انسانی، به مدیریت کسب و کار به طور بسیار موثر کمک می‎کنند.

ebrahimzadeh sem