اخبار پژوهشي

با هدف بررسی تأثیرات محیطی بر رفتار و تعاملات اجتماعی افراد در محیط های انسانی سمیناری با موضوع بازنمودهای رفتاری در فضای معماری ایرانی در محل آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد برگزار گردید.
سرکار خانم مهندس تفکر عضو هیأت علمی گروه معماری آموزشکده سما در این هم اندیشی به بررسی ميزان کارآمدي و موفقيت مکان هاي جمعي شهرهاي معاصر و ويژگي هاي ساختاري و جزئيات معماري آنها در مقايسه با نمونه هاي مشابه گذشته پرداختند و از طریق اسلاید محرکهاي حسي محيط، نشانه ها و اشارات محيطي تاثير گذار در نحوه حضور و فعاليت مردم در فضاها را بررسی نمودند. در بخش پرسش و پاسخ به برخي از ضوابط و مقررات مرحله اجرا و همچنين دوره بهره برداري و نگهداري ساختمان ها اشاره گرديد.

2018 12 25 105620

باهدف آشنایی با قوانین و مقررات ورزشی و همچنین بالابردن سطح آگاهی و کاهش آسیب های موجود در این خصوص سمینار یک روزه ای در محل سالن اجتماعات آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد برگزار گردید.
سرکار خانم فرناز امینیان عضو هیأت علمی گروه تربیت بدنی آموزشکده سما و کارشناس رسمی دادگستری، از طریق نمایش اسلاید به معرفی تعدادی از ماده های قانونی مرتبط با حوادث ورزشی و همچنین بررسی علت بروز سوانح ورزشی و نقش مربی ،ورزشکار ،مدیر سالن و میزان مسئولیت آنها در بروز این گونه حوادث با ذکر خلاصه پرونده های قضایی مطرح گردید.

2018 12 25 111042

به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و باهدف آشنایی بیشتر دانشجویان رشته ساختمان با روش های مختلف گودبرداری و اجرای سازه نگهبان در محیط های شهری سمینار یک روزه ای در محل آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد برگزار گردید.
جناب آقای مهندس اخوت مدرس گروه ساختمان آموزشکده سما، به عوامل اصلی ناپایداری گودبرداری های شهری اشاره کرد و به تشریح روشهای مقاوم سازی گودها و اجرای سازه نگهبان در قالب 10 روش معرفی و مقایسه مابین آنها پرداخت.
شایان ذکر است: روشهای نیلینگ(میخکوبی) ،روش آنکراژ(مهار) ، روش خرپا و شمع و مقایسه فنی و اقتصادی آنها از محورهای اصلی این سمیناربود.

2018 12 25 112227

به همت واحد مشاوره آموزشکده سما و همزمان با پایان آذر ماه و شروع فصل امتحانات و باهدف معرفی راهکارهای مفید جهت مطالعه با حداکثر بازدهی جهت امتحانات پایان ترم سلسله جلسات آموزش مهارتهای تحصیلی طی دو جلسه در محل آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد برگزار گردید.
جناب آقای دکتر عیسی نژاد مشاور تحصیلی ، در اين جلسات دانشجويان را با مهارتهاي مديريت زمان و تصميم گيري، نحوه برنامه ريزي تحصيلي، نحوه مطالعه صحيح دروس، نكات طلايي براي افزايش يادگيري، و مديريت استرس و اضطراب امتحان آشنا شدند.

2018 12 25 111957

در ادامه فعالیتهای هفته پژوهش و با هدف معرفی آثار و سبک های مثنوی مولانا جلال الدین بلخی و همچنین معرفی مهم‌ترین انگیزه‌های روی آوری گسترده‌ی مردم به دیوان حافظ سمینار یک روزه ای در محل آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد برگزار گردید.
جناب آقای دکتر گلی عضو هیأت علمی گروه عمومی آموزشکده سما، در ابتدا ابیاتی از مثنوی مولانا را قرائت نموده و سپس به بخشی از زندگینامه این شاعر بلند آوازه قرن پنجم اشاره نمودند معرفی آثار ارزشمند این شاعر گرانمایه و همچنین تفسیر بخشهای از آثار برجسته این شاعر از جمله مثنوی معنوی و دیوان شمس از دیگر فعالیتهای این سمینار یک روزه بود.
دکتر گلی در خصوص حافظ و فال زندگی نخست به معرفی جایگاه آثار خواجه شمس الدین محمد حافظ شیرازی پرداخت و در ادامه به این نکته اشاره نمودند که: داشتن جنبه های قرآنی و معنوی و ایهام از یک طرف و مبارزه با ریاکاری و دعوت به زیبایی و خوبی از طرف دیگر سبب شده است که ایرانیان به جای استخاره با قرآن گاهی از سر ارادت و تفنن با شعر و غزل حافظ فال بگیرند.

2018 12 25 112418