چهارشنبه, 05 ارديبهشت 1403

نحوه ارائه درخواست نقل و انتقالات دانشجويي نيمسال اول سال تحصيلي94/1393 به شرح ذيل مي باشد:

به اطلاع كليه دانشجويان (اعم از بدون آزمون يا با آزمون ) آموزشكده كه از نيمسال اول سال تحصيلي 94/93 مايل به انتقال و يا مهماني به واحدهاي ديگر دانشگاه آزاد  اسلامي مي باشند مي رساند فرصت ثبت درخواست تا تاريخ 10/5/93 تمديد شده است لذا با اطلاع کامل از مفاد آئين نامه نسبت به ثبت درخواست واسکن مدارک خود در سامانه نقل و انتقال دانشجويي سايت معاونت دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي به آدرس ( www.stu.iau.ir ) اقدام نمايند.

بديهي است دانشجو مسئول صحت اطلاعات ارائه شده درخصوص شرايط خاص خود خواهد بود و درصورت عدم احراز هريک از اطلاعات ارائه شده ضمن سلب امکان مهماني يا انتقال مطابق مقررات انضباطي دانشگاه با وي برخورد خواهد شد.

جهت كسب اطلاعات بيشتر به بخشنامه ضميمه مراجعه گردد .

امور دانشجويي آموزشکده سما مشهد