etelaراهنمای ثبت نام کارداني پيوسته (بدون آزمون) دانشكده فني وحرفه اي سما واحد مشهد

1- مراجعه به سايت اينترنتي مر کز آزمون www. Azmoon.org جهت ثبت نام در مقطع کارداني پيوسته (بسیار مهم: بدون آزمون- كد 332) و دريافت رسيد ثبت نام.

2- متقاضيان 2 روز پس از دريافت رسيد ثبت نام به سايت اينترنتي دانشكده سما www.mashhad-samacollege.ir مراجعه نموده و در قسمت دانشجويان جديد الورود نسبت به تکميل مراحل ثبت نام اقدام نموده و برگه پيش ثبت نام را دريافت نمايند.

3- متقاضيان جهت ثبت نام قطعي به همراه مدارک ذيل و فرمهاي تکميلي ثبت نام  و برگه پيش ثبت نام به دانشكده سما واحد مشهد مراجعه نمايند.

مدارک مورد نياز:

1-اصل مدرک ديپلم يا اصل گواهي موقت به همراه اصل ريزنمرات(2 سري تصوير)

2-اصل شناسنامه(2 سري تصوير از کليه صفحات شناسنامه)

3-اصل کارت ملي (2 سري تصوير پشت ورو)

4-عکس 4*3 به تعداد 6 قطعه(مشمولين نظام وظيفه 12 قطعه)

5-دارندگان اصل کارت پايان خدمت يا معافيت دائم قانوني(2 سري تصوير پشت ورو)

6-اصل گواهي عکسدار مربوط به موافقت با ادامه تحصيل کارکنان رسمي شاغل در نيروهاي مسلح

7-سفته به مبلغ 10/000/000 ريال جهت متقاضياني که فاقد اصل مدرک ديپلم مي باشند.

•  ** دانلود فرمهاي تکميلي ثبت نام

•  تذکرات مهم:

• كليه ديپلمه هاي نظري مي توانند در هريك از رشته هاي ذيل ثبت نام نمايند:

• حسابداري-معماري–کامپيوتر-تربيت بدني–گرافيک –الکترونيک-الکتروتکنيک (برق صنعتی-تاسیسات الکتریکی) -نقشه برداري-مکانيک خودرو-ساختمان- رباتيك- پله برقی و آسانسور

***پرداخت شهريه( بصورت الكترونيكي ) با توجه به كد شناسه بانكي درج شده در پرينت مرحله (2) مطابق اطلاعات شهريه مندرج در سايت آموزشکده.

• * پرداخت شهريه ثابت ،هزينه خدمات آموزشي و حق بيمه جهت انجام مراحل بعدي الزامي است.

• * پس از طی مراحل ثبت نام و انتخاب واحد، در صورت انصراف از تحصیل هزینه انصراف از تحصیل (طبق ضوابط امور مالی به شرح ذیل)اخذ خواهد شد:

- انصراف تا قبل از شروع کلاس ها هزینه ای نخواهد داشت و قبل از یک ماه از شروع کلاس ها 50 درصد هزینه انصراف و در صورت گذشت بیش از یک ماه از شروع کلاس ها هزینه انصراف به صورت کامل (یک و نیم برابر شهریه ثابت) اخذ خواهد شد.

• آماده نمودن مدارك مورد نياز ثبت نام جهت ارائه به دانشكده فني وحرفه اي سما واحد مشهد در تاريخ تعيين شده

• آدرس محل ثبت نام: قاسم آباد – بلواراديب –نبش اديب 19 – دانشكده فني وحرفه اي سما واحد مشهد